Vintersalve 50 ml

På lager

329 NOK

Vintersalve tar vare på huden i kulde og vind

Svært mange av oss opplever å få en irritert, rød og tørr vinterhud.  

Når kulden napper i kinnene, kan de bli stramme, tørre og blussende røde. Så hvordan beskytter vi huden best mulig mot vinterens iskalde grep? Vintersalven tar vare på både barnekinn mens de leker i den fristende snøen og huden til voksne som er på skitur i kaldt vær.

Vintersalven er vannfri og rik på beskyttende og nærende fettstoffer, som legger seg som et beskyttende lag på huden. Enkelte kuldekremer inneholder fettstoffer (vaselin og parafin) som ikke slipper ut svette. Dette kan føre til at huden fryser under kuldekremen. Danas Vintersalve inneholder lanolin (fettstoff, utvunnet av fåreull) som har vist seg å være svært likt hudens eget fett og dermed slipper ut svette og blir kjapt absorbert av huden.

Vintersalve er helt trygg å bruke på babyer og småbarn da den ikke inneholder noen parfymer eller kjemiske tilsetninger. 

Det er et utmerket 100% naturlig produkt for hele familien ved utendørs aktiviteter.

Duft:

duftri

Bruk

Smør  på ønsket området på huden. Drøy i bruk - du trenger bare en liten   mengde. Blir du klissete over lengre tid, har du litt for mye på. 

Oppbevaring

Hold krukken lukket mellom bruk. Det er svært viktig å unngå å få vann eller vanndamp opp i produktet, da dette kan gi grobunn for bakterier. 

Holbarhet 1 år.

Ingredienser:

Sheasmør, kokosolje, mandelolje, lanolin, bivoks, lavendelolje, e-vitamin

Norskprodusert, sertifisert, med nøye utvalgte og trygge ingredienser.