Ansiktsbalm 60 ml

På lager

260 NOK

Næringsrik krem for sunn og glødende hud

Har du lyst på fløyelshud? Prøv denne luftige og næringsrike ansiktspleien med mild og luksuriøs kokosduft. 

Kremen smelter godt inn i huden, og etterlater den silkemyk, med en vakker glans og naturlig glød. Den kan brukes som næringsrik nattkrem eller dagkrem for deg som har tørr hud og behov for ekstra næring. Passer ikke til fet uren hud med kviser.

Balmen er håndlaget av sheasmør og kokosolje – en kombinasjon av kun to ingredienser fylt av vidunderlige stoffer. Sheasmør bidrar til cellefornyelse og kokosolje beskytter huden mot negativ påvirkning i friluft.

Og du... om du vil spare penger, bestill Body butter istedet. Den har samme innhold som balmen og kan brukes både til kropp og ansikt, men er i større krukke, så den er billigere.

Grunnene til hvorfor du kommer til å like den:

  • en svært effektiv fuktighetskrem for tørr og sprukket hud

  • kan berolige ansiktsrødhet og bidra til å fikse en ujevn hudtone

  • inneholder ikke vann, så den er perfekt kuldebeskytter

  • 100 % vegansk

  • drøy i bruk – konsentrert krem som varer lenge

  • bare to ingredienser som gjør at balmen er så ren og trygg at den er spiselig

  • godkjent for gravide, ammende og babyer

  • kan gjerne også brukes som hårolje til tørt hår og hodebunn sammen med urtesjampo i fast form

Bruk

Ansiktsbalm er svært drøy. For best mulig resultat, påfør balmen på huden som ble litt fuktet av rose ansiktsvann. Ansiktsvannet balanserer hudens ph-verdi, og tilfører fuktighet som skal “lukkes” inn i huden etter påføring av balmen. Ta en liten mengde, varm den opp mellom fingertuppene. Smør forsiktig på ansiktet og nakke-området mens huden ennå er våt/fuktig - da bindes fuktigheten bedre.  Om du har påført for mye av balmen, tørk bort overflødige rester fra overflaten av huden din ved hjelp av et absorberende papir eller klut. 

Balmen kan gjerne brukes til tørt hår eller direkte på en tørr hodebunn for å gjenopprette glans og fukt som går tapt på grunn av kjemikalier og ekstreme temperaturer.

Duft

Uten tilsatt duft - men dufter kokos på grunn av innhold av kokosolje.

Oppbevaring

Det er best å oppbevare balmen i romtemperatur, gjerne på badet. Balmen er pisket, det gir den en lett og luftig konsistens. Ved høyere temperaturer (på solfylt vinduskarmen om sommeren eller i nærheten av varmekilden om vinteren), kan den bli mer tyntflytende og kan “falle sammen”. Dette er ikke farlig og påvirker ikke egenskapene utover det estetiske. 

Hold krukken lukket mellom bruk. Det er svært viktig å unngå å få vann eller vanndamp opp i produktet, da dette kan gi grobunn for bakterier. 

Ingredienser:

sheasmør, kokosolje

Godkjent for bruk også for gravide og de minste barna, norskprodusert med nøye utvalgte og trygge ingredienser.