• Enkel og trygg bestilling / Rask levering / Sikker betaling
Frakt kun 59 kr / Fri frakt ved kjøp over 800 kr

Ansiktsbalm 60 ml

  • 260 NOK

Næringsrik krem for en sunn og glødende hud. En luftig og nærende ansiktsbalm, som har en mild og eksklusiv kokosnøttduft. Drøy i bruk og 100% vegansk.

På lager.
Del
Artikkelnummer: 22
Leverandør: Danas.no

Næringsrik krem for en sunn og glødende hud


Har du lyst på fløyelshud? Prøv denne luftige og nærende ansiktsbalmen, som har en mild og eksklusiv kokosnøttduft. 

Kremen smelter godt inn i huden og etterlater den silkemyk, med en vakker og naturlig glød. Den kan brukes som en næringsrik nattkrem eller dagkrem for de som har tørr hud og trenger ekstra næring. Ikke egnet for fet og uren hud med akne.

Balsamen er håndlaget av sheasmør og kokosolje - en kombinasjon med kun to ingredienser som har fantastiske egenskaper. Sheasmør bidrar til cellefornyelse og kokosolje gir masse fukt og næring. 

Og du... hvis du vil spare penger, bestill Body Butteret i stedet. Den har samme innhold som balsamen og kan brukes til både kropp og ansikt, men kommer i en større variant, slik at den blir rimeligere per milliliter.


Derfor vil du elske balmen

  • En svært effektiv fuktighetskrem for tørr og sprukken hud.

  • Kan lindre rødhet i ansiktet og bidra til å fikse en ujevn hudtone.

  • Uten vann, slik at den er en perfekt kuldekrem.

  • 100% vegansk.

  • Drøy i bruk - konsentrert krem som varer lenge.

  • Kun to ingredienser, som gjør balsamen så ren og trygg at den er spiselig.

  • Kan brukes for gravide, ammende mødre og babyer.

  • Kan også brukes som hårolje for tørt hår og tørr hodebunn, og kan gjerne kombineres med Urtesjampo i fast form.


Bruk

Ansiktsbalsam er veldig drøy. For best mulig resultat, påfør en liten mengde på huden - som er lett fuktet med Rosevann. Ansiktsvannet balanserer hudens ph-verdi, og tilfører fuktighet som må "lukkes" inn i huden etter påføring av balsamen. Ta en liten mengde og varm den mellom fingertuppene. Påfør forsiktig på ansiktet og halsen, mens huden fortsatt er våt/fuktig – da binder fuktigheten seg bedre. Tørk bort overflødige rester fra hudoverflaten med et absorberende papir eller en klut. 

Balsamen kan brukes til tørt hår eller direkte på tørr hodebunn for å gjenopprette glans og fuktighet som går tapt på grunn av kjemikalier og ekstreme temperaturer.


Parfyme

Uten tilsatt duft – men lukter kokos på grunn av innholdet av kokosolje.


Oppbevaring

Det er best å oppbevare balsamen i romtemperatur og gjerne på badet. Balsamen er pisket, noe som gir en lett og luftig konsistens. Ved høyere temperaturer (som i en solrik vinduskarm om sommeren eller i nærheten av en varmekilde) kan den bli tynnere og "kollapse". Dette er ufarlig og har ingen innvirkning, utover det estetiske. 

Hold glasset lukket mellom bruk. Det er svært viktig å unngå å få vann eller vanndamp inn i produktet, da dette kan gi grobunn for bakterier. 


Ingredienser

Sheasmør, kokosolje


Kan brukes av gravide og de minste barna, norskprodusert og med nøye utvalgte og trygge ingredienser.