Beroligende ringblomstolje 100ml

På lager

279 NOK

Nærende ringblomstolje

Elsker du den følelsen av at ansiktshuden huden din er godt tatt vare på, selv om du ikke gir den mer enn fem minutter hver dag? Da er denne gylne, næringsrike og helende ringblomstoljen midt i blinken. 

Du skal sette pris på den både om morgenen når du ikke har tid til overs, og om kvelden når du er så trøtt at du gleder deg til endelig å gå til sengs. 

Oljen hjelper deg å forsyne huden med de nødvendige vitaminene og forberede den for regenerering, uten at du føler at du har forsømt huden din. 

Du kan bruke den på mange måter. 

Dette er grunnene til hvorfor kundene mine elsker den:

 • trekker seg raskt inn i huden og etterlater den silkemyk, smidig og næret

 • kan hjelpe med fine linjer 

 • kan brukes på småsår, eksem og hudirritasjoner

 • mange kunder melder om god effekt på tørr og sensitiv hud som klør, svir og er rødflammet (eksemhud, mild solforbrenning, kløende hodebunn)
 • parfymefri og trygg hud- og massasjeolje for både voksne, babyer og små barn

 • fotmassasje med denne oljen gir deg en helt ny følelse

 • en flott badeolje 

 • kan brukes som en mild og effektiv rens og sminkefjerner 

 • perfekt på tørr og kløende gravid mage og for å forebygge strekkmerker

 • egner seg veldig godt som bodylotion etter dusj

 • perfekt som hårserum

Duft: 

duftfri, parfymefri, naturlig duft av oljen og ringblomst

Bruk:

Bare noen få dråper er nok for å oppnå ønsket effekt. Masser oljen inn i huden med sirkulære bevegelser, på denne måten trekker den inn mest effektivt. For best mulig resultat, påfør den på fuktig hud. Den gir maksimal næring til huden din etter dusjen, bad eller bruk av badstue.

Småbarnsfamilie? Denne oljen er alt du behøver for stellet. Tilsett 1 spiseskje i badevannet til barnet ditt. Eller bruk oljen som den er til beroligende massasje før natta. Egner seg også til bruk mot f. eks. bleieutslett. 

Ingredienser:

tistelolje, ringblomst

Når jeg håndlager oljen så bruker jeg ringblomster av høyeste kvalitet, som jeg (som alle andre urter) dyrker uten sprøytemidler eller kunstgjødsel. Den blir omringet med kjærlighet og omsorg hele veien fra frø til ferdig tørket urt. 

Økologisk tistelolje, som ringblomster trekkes i, har en beskyttende og nærende effekt på huden. 

Resultat er denne unike, rene og pleiende oljen som balanserer hudens fuktnivå samt gir en myk overflate. Ringblomstolje fra Danas er veldig potent og dette kommer av hvordan jeg utvinner uttrekket og noen små yrkes hemmeligheter rundt prosessen.

Oljen har høy innhold av helende ringblomst, og er rik på fettsyrer, mineraler og vitaminer, deriblant vitamin A og E som til sammen tar varen på huden din. 
Ringblomstolje som jeg lager er fri for konserveringsmidler, parfymer eller kunstige farger. 

Det er best å lagre den ved en temperatur på 25 ° C.

Norskprodusert, godkjent for salg, med nøye utvalgte og trygge ingredienser