Duften av Rauma - urtekyss

På lager

520 NOK

Gavesett Duften av Rauma - urtekyss

Kjenner du den følelsen av å være invitert på bursdagsfest og ikke vet hva du skal kjøpe? Eller kanskje er du på ferietur i Åndalsnes og vil gjerne ta tilbake en kortreist og bærekraftig suvenir? Da er ditt her! 

Et gavesett med velduftende lavendelolje, limdrendre kamillebalsam, næringsrik ringblomst leppepomade og Romsdalshorn på logo! 

Unik, trygg hudpleie som er håndlaget i Norge, Åndalsnes fra urter som vokser i ren natur under Romsdalsfjellene.

Regenererende og næringsrike lavendeloljen trekker seg raskt i huden og etterlater den silkemyk og næret. Kan brukes som velværende og beroligende massasjeolje, pleiende bodylotion etter dusj eller avslappende badeolje.

Med kamillebalsamen kan du kjenne den deilige duften av kamilleeng på huden din. Sheasmør skal skjemme bort selv den tørreste huden. Kamilleekstrakt kan berolige, lindre og jobbe veldig bra med hudproblemer. Kan brukes på følsom, irritert og kløende hud, både på ansikt og kroppen.

Håndlaget Leppebalsam inneholder kun ringblomstolje og bivoks, som er beskyttende mot vær, sol og vind. Virkestoffet er ekstrakt fra ringblomster, en av de beste plantene vi har for å lege skadet og såre lepper. 


Inneholder: Kamillebalsam 35ml, Lavendelolje 100ml og Leppebalsam ringblomst 5 ml