Naturlig deodorant sitronmelisse

På lager

159 NOK

Aluminiumsfri deodorant som virker

Sliter du med å finne en deodorant med trygge ingredienser som virkelig fungerer? Gjerne økologisk for en god samvittighet? Hva med å føle seg fresh fra dusj til dusj? 

Denne naturlige deodoranten er nok det du har lett etter. Den nøytraliserer effektivt kroppslukt, absorberer fuktighet og har en herlig duft av sitron som passer til alle! Ingen aluminium, ingen syntetiske stoffer som propylene glycol, parabener, eller kjemiske antibakterielle tilsetninger.

Duft:

Frisk, urteaktig, sitrusaktig

NB! Du kan velge mellom to størrelser: 20 ml for deg som ønsker å teste ut litt først og 75 ml som tenker best pris. Velg størrelsen ved å bruke knappen "Volum". 

Bruk:

Sett deodoranten under armen i 2-3 sekunder, varmen gjør at det smøres lett. 

Den er drøy, så du kommer langt med lite.

Ingredienser:

Økologisk kakaosmør, kokosolje, mandelolje, bivoks, natron, maismel, sitronmelisse olje, citronelle olje

Allergener: Farnesol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalol, Citral, Eugenol (naturlige stoffer som finnes i eteriske oljer)

Inneholder  økologisk kakaosmør som beskytter og bløtgjør huden. Det aktive stoffet  er natron som hindrer grobunn for de bakteriene som lager svettelukt og  maismel som absorberer fuktighet.

Deoen inneholder natron som kan gi  allergisk reaksjon hos noen. Mengde natron skal være under skalaen på forventet allergi men det er greit å være OBS på dette. Påfør på et lite område på huden og vent i 24 timer om du begynner med deoen.