Naturlig deodorant sitronmelisse 20ml/35 ml/75ml

På lager

189 NOK

Aluminiumsfri deodorant som virker

Sliter du med å finne en deodorant med trygge ingredienser som virkelig fungerer? Gjerne økologisk for en god samvittighet? Hva med å føle seg fresh fra dusj til dusj? 

Denne naturlige deodoranten er nok det du har lett etter. Den nøytraliserer effektivt kroppslukt, absorberer fuktighet og har en herlig duft av sitronmelisse som passer til alle! Ingen aluminium, ingen syntetiske stoffer som propylene glycol, parabener, eller kjemiske antibakterielle tilsetninger.

Avgjørelsen om å leve et renere liv er noe få angrer på. Et godt sted å starte er å bytte til en naturlig deodorant.

Om du foretrekker blomsterduft så sjekk gjerne lavendel eller myntedeodorant.

Duft:

Frisk, urteaktig, sitrusaktig

Grunnene til hvorfor du kommer til å elske den:

  • trygg, giftfri, dyrevennlig og miljøvennlig

  • usynlig på huden og absorberer godt svette 

  • behagelig duft av 100% naturlig opprinnelse

  • virker velgjørende ved bruk

  • effektiv med færrest mulig ingredienser

  • tilstopper ikke porene

  • for deg som vil ha litt grønnere hverdag - mulighet til å kjøpe refill på 75ml deodorant 

Bruk:

Sett deodoranten under armen i 2-3 sekunder, varmen gjør at det smøres lett. 

Den er drøy, så du kommer langt med lite. 

Den myke stiften smelter på huden ved påføring og etterlater en mild og behagelig duft av 100% naturlig opprinnelse. Virker effektivt i 24timer. 

Hvis du barberer armhulene, gjør det gjerne om kvelden og påfør deodorant om morgenen, for å unngå irritasjon.  

Det kan skje at deodoranten ikke fungerer super bra helt i starten. Etter mange år med bruk av deodoranter med ingredienser som forstyrrer systemet, har kroppen glemt hvordan den skal håndtere bakterier (og lukt) på egenhånd. Så gi det litt tid.

Deodorant refill

Skru hylsen opp og ta ut restene av deodorant som eventuelt er igjen i hylse. Da det blir enklere å sette inn refill. Ta refillen og sett i hylsen. Dytt den ned med fingrene mens du samtidig skrur den ned. Fortsett å trykke ovenfra med fingrene og skru fram til refillen er helt nedi. Så kan du begynne å bruke deodoranten på nytt.

Ingredienser:

Økologisk kakaosmør, kokosolje, mandelolje, bivoks, natron, maismel, sitronmelisse olje, citronelle olje, *Farnesol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalol, Citral, Eugenol (naturlige stoffer som finnes i eteriske oljer)

Inneholder økologisk kakaosmør som beskytter og bløtgjør huden. Det aktive stoffet er natron som hindrer grobunn for de bakteriene som lager svettelukt og maismel som absorberer fuktighet.

Noen veldig få (ca 1%) av mennesker kan reagere litt på natron og blir irritert eller få røde prikker under armene av det. Særlig når man er nybarbert og huden er ekstra sensitiv. Mengde natron skal være under skalaen på forventet allergi men det er greit å være OBS på dette. Påfør på et lite område på huden og vent i 24 timer om du begynner med deoen.

NB! Du kan velge mellom tre størrelser: 20 ml for deg som ønsker å teste ut litt først, 35 ml og 75 ml som tenker best pris. Velg størrelsen ved å bruke  knappen "Volum".