Naturlig deodorant sensuell mynte (20 ml)

På lager

159 NOK

Aluminiumsfri deodorant som virker

Sliter  du med å finne en deodorant med trygge ingredienser som virkelig  fungerer? Gjerne økologisk for en god samvittighet? Hva med å føle seg  fresh fra dusj til dusj? 

Denne  naturlige deodoranten er nok det du har lett etter. Den nøytraliserer  effektivt kroppslukt, absorberer fuktighet og har en herlig duft av  sitron som passer til alle! Ingen aluminium, ingen syntetiske stoffer  som propylene glycol, parabener, eller kjemiske antibakterielle  tilsetninger.

Avgjørelsen om å leve et renere liv er noe få angrer på. Et godt sted å starte er å bytte til en naturlig deodorant.

Duft:

raffinert, lukter mynte med kryddrete og jordlige toner, duften er middels intens og varer lenge

Grunnene til hvorfor du kommer til å elske den:

  • trygg, giftfri, dyrevennlig og miljøvennlig

  • usynlig på huden og absorberer din naturlige svette 

  • behagelig duft av 100% naturlig opprinnelse

  • virker velgjørende ved bruk

  • effektiv med færrest mulig ingredienser

  • tilstopper ikke porene

Bruk:

Sett deodoranten under armen i 2-3 sekunder, varmen gjør at det smøres lett. 

Den er drøy, så du kommer langt med lite. 

Den  myke stiften smelter på huden ved påføring og etterlater en mild og  behagelig duft av 100% naturlig opprinnelse. Virker effektivt i  24timer. 

Hvis du barberer armhulene, gjør det gjerne om kvelden og påfør deodorant om morgenen, forå unngå irritasjon.  

Det  kan skje at deoen ikke fungerer super bra helt i starten. Etter mange  år med bruk av deodoranter med ingredienser som forstyrrer systemet, har  kroppen glemt hvordan den skal håndtere bakterier (og lukt) på  egenhånd. Så gi det litt tid.

Ingredienser:

Økologisk kakaosmør, kokosolje, mandelolje, bivoks, natron, maismel, sitronmelisse olje, citronelle olje

Inneholder   økologisk kakaosmør som beskytter og bløtgjør huden. Det aktive  stoffet  er natron som hindrer grobunn for de bakteriene som lager  svettelukt og  maismel som absorberer fuktighet.

Noen  veldig få (ca 1%) av mennesker kan reagere litt på natron og blir  irritert eller få røde prikker under armene av det. Særlig når man er  nybarbert og huden er ekstra sensitiv.  Mengde natron skal være under skalaen på forventet allergi men det er greit å være OBS på dette. Påfør på et lite område på huden og vent i 24 timer om du begynner med deoen.

NB!   Du kan velge mellom to størrelser: 20 ml for deg som ønsker å teste ut   litt først og 75 ml som tenker best pris. Velg størrelsen ved å bruke   knappen "Volum". 

Allergener: Farnesol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalol, Citral, Eugenol (naturlige stoffer som finnes i eteriske oljer)