Naturlig deodorant sensuell mynte 20ml/35 ml

På lager

189 NOK

Aluminiumsfri deodorant som virker

Sliter  du med å finne en deodorant med trygge ingredienser som virkelig  fungerer? Gjerne økologisk for en god samvittighet? Hva med å føle seg  fresh fra dusj til dusj? 

Denne  naturlige deodoranten er nok det du har lett etter. Den nøytraliserer  effektivt kroppslukt, absorberer fuktighet og har en herlig og raffinert duft som passer for både damer og herrer! Om du foretrekker mildere duft, sjekk gjerne lavendeldeodorant. Om det er frisk lukt som er din favoritt, da vil du like deodorant med sitronmelisse.

Ingen aluminium, ingen syntetiske stoffer som propylene glycol, parabener, eller kjemiske antibakterielle  tilsetninger.

Avgjørelsen om å leve et renere liv er noe få angrer på. Et godt sted å starte er å bytte til en naturlig deodorant.

Duft:

Dufter mynte med krydrede og jordlige toner, duften er middels intens, raffinert og varer lenge

Grunnene til hvorfor du kommer til å elske den:

  • trygg, giftfri, dyrevennlig og miljøvennlig

  • usynlig på huden og absorberer godt svette 

  • behagelig duft av 100% naturlig opprinnelse

  • virker velgjørende ved bruk

  • effektiv med færrest mulig ingredienser

  • tilstopper ikke porene

Bruk:

Sett deodoranten under armen i 2-3 sekunder, varmen gjør at det smøres lett. 

Den er drøy, så du kommer langt med lite. 

Den  myke stiften smelter på huden ved påføring og etterlater en mild og  behagelig duft av 100% naturlig opprinnelse. Virker effektivt i  24timer. 

Hvis du barberer armhulene, gjør det gjerne om kvelden og påfør deodorant om morgenen, for å unngå irritasjon.  

Det kan skje at deodoranten ikke fungerer super bra helt i starten. Etter mange år med bruk av deodoranter med ingredienser som forstyrrer systemet, har kroppen glemt hvordan den skal håndtere bakterier (og lukt) på egenhånd. Så gi det litt tid.

NB!  Du kan velge mellom tre størrelser: 20 ml og 35 ml. Velg størrelsen ved å  bruke  knappen "Volum". 

Ingredienser:

Økologisk kakaosmør, kokosolje, mandelolje, bivoks, natron, maismel, mynteolje, rosmarinolje, patchouliolje, *Farnesol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalol, Citral, Eugenol (naturlige stoffer som finnes i eteriske oljer)

Inneholder økologisk kakaosmør som beskytter og bløtgjør huden. Det aktive stoffet er natron som hindrer grobunn for de bakteriene som lager svettelukt og maismel som absorberer fuktighet.

Noen veldig få (cirka 1%) av mennesker kan reagere litt på natron og blir irritert eller få røde prikker under armene av det. Særlig når man er nybarbert og huden er ekstra sensitiv. Mengde natron skal være under skalaen på forventet allergi men det er greit å være OBS på dette. Påfør på et lite område på huden og vent i 24 timer om du begynner med deoen.