Naturlig deodorant lavendel

På lager

159 NOK

Aluminiumsfri deodorant som virker

Sliter  du med å finne en deodorant med trygge ingredienser som virkelig  fungerer? Gjerne økologisk for en god samvittighet? Hva med å føle seg  fresh fra dusj til dusj? 

Denne  naturlige deodoranten er nok det du har lett etter. Den nøytraliserer  effektivt kroppslukt, absorberer fuktighet og har en herlig duft av  sitron som passer til alle! Ingen aluminium, ingen syntetiske stoffer  som propylene glycol, parabener, eller kjemiske antibakterielle  tilsetninger.

Duft:

floral, lavendel, mild - duften forsvinner ila dagen men samtidig blir du beskyttet mot svettelukt, lett å kombinere med parfyme.

Bruk:

Sett deodoranten under armen i 2-3 sekunder, varmen gjør at det smøres lett. 

Den er drøy, så du kommer langt med lite.

NB!  Du kan velge mellom to størrelser: 20 ml  for deg som ønsker å teste ut  litt først og 75 ml som tenker best pris.  Velg størrelsen ved å bruke  knappen "Volum". 

Ingredienser:

Økologisk kakaosmør, kokosolje, mandelolje, bivoks, natron, maismel, sitronmelisse olje

Allergener: Limonene, Linalol, Geraniol, Farnesol

Inneholder  økologisk kakaosmør som beskytter og bløtgjør huden. Det aktive  stoffet  er natron som hindrer grobunn for de bakteriene som lager  svettelukt og  maismel som absorberer fuktighet.

Deoen inneholder natron som kan gi  allergisk reaksjon hos noen. Mengde natron skal være under skalaen på forventet allergi men det er greit å være OBS på dette. Påfør på et lite område på huden og vent i 24 timer om du begynner med deoen.