• Enkel og trygg bestilling / Rask levering / Sikker betaling
Frakt kun 59 kr / Fri frakt ved kjøp over 800 kr

Naturlig hårbalsam

  • 279 NOK

Pleiende, skånsom og naturlig balsambar som tilfører fukt og etterlater håret glatt, skinnende og lett å gre. Perfekt å kombinere med Danas sjampobar.


På lager.
Del
Artikkelnummer: 84
Leverandør: Danas.no

Balsambar i fast form 

Pleiende, naturlig og skånsom for alle hårtyper.

Endelig kan du få vår håndlagde urtebalsam i fast form. Vi har utviklet en pleiende, skånsom og naturlig balsambar som tilfører fukt og etterlater håret mykt og smidig. 

Balsamen er et perfekt tilleggsprodukt til Danas urtesjampo i fast form. 

Balsamen er drøy i bruk og derfor gunstig for både lommeboka og miljøet. En balsambar tilsvarer hele to flasker flytende balsam. 

Balsamen har en mild duft og passer godt til alle typer nordisk hår. Den leveres i en resirkulerbar krukke eller i papir, er kun 70 gram og er velegnet til reiseveska!


Tips til bruk

  • Påføres helst etter Danas sjampobar. Fukt balsambaren og fordel i hendene eller direkte i håret. La den virke i en til to minutter før du skyller. 

  • Påfør kun i lengdene om du synes håret blir tungt eller flatt. 

  • Balsamen skal ikke skumme slik som sjampo. Det kan føles ut som om du ikke har balsam i håret etter påføring, men du vil merke at håret er mykere og smidigere etter vask.


Oppbevaring

  • Balsambaren bør holdes tørr mellom hver bruk, og ikke settes i dusjen slik at den blir våt. Da vil baren smelte vekk. Den kan bestilles sammen med en såpeskål i tre - se under varianter.


Ingredienser

Emulgator med gode kondisjoneringsegenskaper (BTMS), Kokosolje (Cocos nucifera oil) , kakaosmør (Theobroma Cacao Seed Butter) , plantevoks fra jojoba, solsikke og mimosa (Jojobaestere, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøvoks, Acacia Decurrens Blomstervoks ) , Vegansk voks fra bærene til Myrica-treet  (Myrica Cerifera Fruit Wax) , et naturlig alternativ til silikon (Isoamyl Laurate) , provitamin B5 for intensiv ernæring og fuktighet (Panthenol) , PhytoKeratine som styrker håret, beskytter mot skader og akselererer restitusjonen