Naturlig aromaterapi lys HØST

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Soyavoks aromaterapi lys med appelsin, bergamot og patsjuli

Hygge – den måten jeg kan best beskrive hygge på er trygghet og glede. En god måte å oppnå disse deilige følelsene på er å tenne dette duftlyset. Dette lyset skaper stemning til litt kaldere dager og mer innetid.

Dette  aromaterapeutiske lyset er inspirert av fargerik høst og fyller rommet med duft preget av tre og mose, fuktig løv og søte, tørkede frukter.  Søt appelsin med et hint av bergamottolje og og raffinerte, treaktige toner av patsjuli.

Gi sjelen og sansene dine en palett av sensuelle aromaer og en varm og beroligende omfavnelse.

En perfekt gave til deg selv eller noen andre.


Duften: Jordlig, fruktig, kryddret


Lyset er:

- aromaterapeutisk: naturlige eteriske oljer er blandet presist sammen for å skape dufter for å beroligere eller stimulere dine sanser. Kombinasjon av oljer i dette lyset er balanserende og kan motvirke tristhet.

- fornybar og resirkulerbar: når lyset er brent opp så har du en flott glasskrukke med lokk med mange muligheter. Bare vask den med varmt vann og såpe.  

- giftfri: forbrenning av soyavoks frigir ingen giftstoffer eller kreftfremkallende stoffer i luften.


Lys er tilgjengelig i to størrelser - du kan velge under knappen Volum


Gløde Candles duftlys er håndlaget med 100% plantebaserte og bærekraftige ingredienser (økologisk soyavoks), duftet med 100% naturlige eteriske oljer av høy kvalitet og pyntet med blader og lav funnet i norsk myr. Lyset vil gi herlig duft til et medium stort rom. 


Ingredienser: naturlig soyavoks, appelsin, bergamot og patsjuli  eterisk olje, tørkede høst blader og lav fra norsk myr

Hold lyset i god avstand fra barn og og dyr. 

VIKTIG! Alltid klipp veke før neste bruk slik at den er ca 3 millimeter høy. Dette gjelder alle typer soya lys.

Selv   om flere eteriske oljer har bevist effest effekt i studier, er det   viktig å huske at forskningen på dette området enda er liten. Ikke bruk   aromaterapilys som behandling for fysiske eller psykiske lidelser,  eller  som erstatning for slik behandling.