Urtesjampo i fast form 70g

På lager

279 NOK

Vask håret ditt på en skånsom måte

Denne pleiende zero-waste sjampobar vasker håret skånsomt og gjør det smidig og glansfullt. 

Denne urtesjampoen gir både rens og den beste pleie til håret og hodebunnen da den ikke inneholder irriterende syntetiske tilsetninger. Håret blir enkelt å gre ut og føles næret og mykt. I tillegg er denne milde sjampoen i fast form et miljøvennlig alternativ til sjampoflaskene i plast.

Grunnene til hvorfor du kommer til å like det:

  • skummer og vasker håret like godt som “vanlig” sjampo

  • plastfritt, vegansk og cruelty-free alternativ til butikksjampo 

  • ekstremt drøy i bruk – tilsvarer opptil to flasker sjampo

  • perfekt på reise da den er liten, lett og ikke kan lekke 

  • kun ingredienser med naturlig opprinnelse, såpefri og pH balansert 

  • om du har kort hår så trenger du sannsynligvis ikke balsam etter bruk

  • resirkulerbar aluminiumskrukke og refill - en enkel måte å bidra til å redusere ditt miljømessige fotavtrykk

  • passer perfekt for typisk nordiske, tynne hårstrå som lett blir fett

Bruk

Sørg for at håret ditt er gjennomvått. Gni sjampobaren inn i håret eller mellom våte håndflater - det lages et sjenerøst skum i kontakt med vann. Jobb frem et skum, masser godt inn i hår og hodebunn og skyll godt ut.  

Håret blir glansfullt, glatt, smidig og ikke like fort fett etter vask.

Føles håret tørt, slitt, krusete og generelt glansløst? Ansiktsbalm som kan også brukes som hårolje kan raskt gjøre stor forskjell. 

Oppbevaring

Oppbevar sjampobaren utenfor dusjen mellom vaskene slik at den får tørke ordentlig - da varer den lenger. Du kan for eksempel bruke en såperist i tre fra nettbutikken. Om du er ute og reiser, kan du legge den i en aluminiumskrukke, pass bare på at den ikke er gjennomvåt når du lukker lokket. Det anbefales å vente til sjampoen er helt tørr før den puttes i boksen.

NB! Det er tre varianter du kan velge mellom. Om du vil sjampobar i aluminiumkrukke, må du velge denne varianter. Det billigste variant er refill - sjampobar pakket i papir. Om du vil ha såperist som er på bildet, velg variant nr. 3.

Ingredienser:

Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium, Sodium Lactate, Lavandula Angustifolia Leaf Water, Ricinus communis seed oil, Cocos nucifera, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Urtica dioica powder, Lactic acid, Solum Diatomeae, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Panthenol