Body butter 150ml

På lager

339 NOK

Body butter - din daglige fuktighetskrem på hele kroppen


Danas Body butter er en luksuriøs kroppsbalm som skal gi deg en opplevelse av velvære. 

Den pleier og mykgjør huden din og etterlater den silkemyk og beskyttet. Flott å bruke som kuldekrem, eller for å forebygge strekkmerker. Perfekt etterbehandling etter barbering. 

Egner seg veldig godt for både nyfødt, barn og voksen. Ingen parfyme, konserveringsmidler eller andre kjemiske tilsetninger – bare sheasmør og kokosolje som pleier huden din i dybden. Få og naturlige ingredienser gjør produktet perfekt for deg med sensitiv hud.

Renere body butter får du ikke.


Dette er grunnene til hvorfor kundene mine elsker den:

- tilfører huden fuktighet i dybden

- gjør huden myk og glatt igjen

- drøy i bruk

- trygg for gravide, ammende og babyer

- 100% vegansk

- bare to ingredienser som gjør at butteret er så ren og trygg at det er spiselig

- fin og bruke på gravide mager eller som babyolje


Bruk:

Body butter er svært drøy. Påføres på fuktig hud for et best mulig resultat. Ta en liten mengde og varm den opp mellom fingertuppene. Masser ønsket mengde fra topp til tå. Konsentrer deg gjerne på ekstra tørre områder, slik som knær, albuer og føtter.


Oppbevaring:

Balmen er pisket, det gir den en lett og luftig konsistens. Det  er best å oppbevare balmen i romtemperatur, gjerne på badet. Ved høyere  temperaturer (på solfyllt vinduskarmen om sommeren eller I nærheten av  varmekilden om vinteren), kan den bli mer tyntflytende og kan “falle  sammen”. Dette er ikke farlig og påvirker ikke egenskapene utover det  estetiske. 

Hold  krukken lukket mellom bruk. Det er svært viktig å unngå å få vann eller  vanndamp opp i produktet, da dette kan gi grobunn for bakterier. 


Inneholder:

sheasmør, kokosolje, e-vitamin


Norskprodusert, sertifisert, med nøye utvalgte og trygge ingredienser